Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Výroba nového klíče od auta

29.2.2024

Ztráta klíče od auta může být stresující situací.

S moderními technologiemi a profesionálními službami výroby nového klíče od auta je možné tuto situaci elegantně řešit. Jaké jsou inovativní přístupy k výrobě nových autoklíčů? A co bezpečnost?

Bezpečnost a moderní technologie výroby klíčů od auta

Dříve bylo vytvoření nového klíče od auta poměrně jednoduché, ale moderní vozidla jsou vybavena pokročilými bezpečnostními systémy. To zahrnuje šifrované klíče, transpondéry a další prvky, které mají za úkol minimalizovat riziko krádeže. Při výrobě nového klíče od auta je tak nezbytné využít specializované technologie, které jsou schopny pracovat s těmito bezpečnostními prvky.

Potřebuji nový klíč 

Profesionální služby budete potřebovat

Pro vytvoření nového klíče od auta je nejlepší obrátit se na profesionální služby specializující se na výrobu a programování autoklíčů. Tyto služby mají přístup k nejmodernějším technologiím a školeným odborníkům, kteří jsou schopni efektivně pracovat s různými typy klíčů a vozidel.

Autoklíče i s imobilizérem

Zhotovujeme veškeré autoklíče s imobilizérem a dálkovým ovládáním - provedeme mechanické zhotovení (vyfrézování) zubů klíče i nahrajeme kód čipu z vašeho originálního klíče na nový. Autoklíče jsou opatřeny imobilizérem přímo v klíči (zabezpečení proti neoprávněnému startu). Zajistíme na počkání jak mechanické zhotovení klíče s čipem, tak jeho funkční nakódování, a to buď přímo z vašeho klíče, nebo u novějších typů aut s Krypto čipy přímo ve voze.

Vyrábíme klíče s imobilizérem i na vozy, kde byly ztraceny všechny klíče. Cena se pohybuje podle immo krabičky a náročnosti výroby v rozsahu 3 000 Kč až 12 000 Kč.

Prevence vám vše usnadní

Aby se minimalizovalo riziko ztráty klíče od auta, existuje několik opatření, která mohou být přijata. Patří sem například držení rezervního klíče na bezpečném místě, využívání moderních bezpečnostních zařízení a v případě chyby klíče nebo jeho opotřebení okamžitá návštěva profesionálního servisu na výrobu nových klíčů.

S odborníky není žádný problém neřešitelný

Ztráta klíče od auta nemusí být nepříjemným a nákladným problémem, pokud se obrátíte na odborníky v oblasti výroby klíčů od auta. Moderní technologie a mobilní služby přinášejí efektivní a pohodlná řešení. Zároveň je však důležité věnovat pozornost prevenci ztráty klíče a aktivně pracovat na zabezpečení vozidla.

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.

Kategorie