Rychlý kontakt: +420 773 114 421 |             prodej@autoklicecz.cz

Bezkontaktní dálkový klíč Audi

30.6.2024

Moderní automobilový průmysl neustále přináší inovace, které zvyšují komfort a bezpečnost vozidel. 

bezkontaktní klíč audi

Jednou z těchto technologií je bezkontaktní dálkový klíč, který se stal standardem u mnoha prémiových značek, včetně Audi. Jaké jsou výhody, funkce a bezpečnostní aspekty bezkontaktního dálkového klíče Audi?

Výhody bezkontaktního dálkového klíče Audi

Maximální pohodlí

Automatické odemknutí a zamknutí
Bezkontaktní dálkový klíč Audi umožňuje automatické odemknutí a zamknutí vozu, když se přiblížíte nebo vzdálíte od vozidla. Tento systém eliminuje potřebu manuálního používání klíče, což je obzvláště praktické, když máte plné ruce.

Startování na stisk tlačítka
S bezkontaktním klíčem je startování motoru otázkou jediného stisku tlačítka. Stačí mít klíč u sebe, například v kapse nebo tašce, a můžete okamžitě vyrazit na cestu.

Vysoká úroveň bezpečnosti

Pokročilé šifrování
Bezkontaktní klíče Audi používají pokročilé šifrování, které zajišťuje, že signál mezi klíčem a vozidlem je bezpečný a téměř nemožné jej zachytit nebo kopírovat.

Alarm a imobilizér
V případě pokusu o neoprávněné vniknutí do vozidla se aktivuje alarm a imobilizér, který zabrání startování motoru bez správného klíče.

Funkčnost a praktické vlastnosti

Paměťová funkce
Některé modely Audi nabízejí klíče s paměťovou funkcí, která si pamatuje individuální nastavení sedadel, zrcátek a klimatizace. Když vstoupíte do vozu, vše se automaticky přizpůsobí vašim preferencím.

Možnost integrace s mobilní aplikací
Moderní klíče lze propojit s mobilními aplikacemi, které umožňují dálkovou kontrolu vozidla, sledování polohy a dokonce i ovládání některých funkcí na dálku.

Chci bezkontaktní dálkový klíč Audi 

Technologické funkce bezkontaktního dálkového klíče Audi

  • Automatické rozpoznání
    Systém proximity senzorů detekuje přítomnost klíče v určitém okruhu od vozidla, což umožňuje bezproblémové odemknutí a zamknutí. Tento systém je citlivý a spolehlivý, což zajišťuje, že vozidlo reaguje pouze na správný klíč.
  • Rádiová frekvence
    Bezkontaktní klíče Audi využívají RFID technologii (Radio-Frequency Identification), která umožňuje komunikaci mezi klíčem a vozidlem pomocí rádiových vln. Tento systém je velmi bezpečný a odolný proti rušení signálu.
  • Náhradní metody odemknutí
    V případě selhání bezkontaktního systému nebo vybití baterie v klíči poskytuje Audi náhradní metody odemknutí, jako je skrytý mechanický klíč nebo nouzový kód pro odemknutí.

Vrchol moderní technologie

Bezkontaktní dálkový klíč Audi představuje vrchol moderní technologie v automobilovém průmyslu, kombinující pohodlí, bezpečnost a inovativní funkce. Tento systém nejen usnadňuje každodenní používání vozidla, ale také poskytuje vysokou úroveň ochrany proti neoprávněnému přístupu. Investice do vozidla vybaveného bezkontaktním klíčem je investicí do bezpečnosti a komfortu. Pokud hledáte moderní a bezpečné řešení pro své vozidlo, tento klíč je rozhodně možností, která stojí za to.

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.

Kategorie